Τεστ αντισωμάτων Elecsys® Anti-SARS-CoV-2

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο – Χημείο Χρήστος Γ. Παμπακερίδης ανακοινώνει την έναρξη διενέργειας του τεστ αντισωμάτων Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας Roche.

To συγκεκριμένο τεστ χρησιμοποιεί δείγμα αίματος για να προσδιορίσει την ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού, ανιχνεύοντας αντισώματα έναντι του SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένων των αντισωμάτων ανοσοσφαιρίνης τύπου G (IgG). Όπως αναφέρει η ίδια η φαρμακοβιομηχανία, το Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 έχει ακρίβεια μεγαλύτερη του 99,8% και μπορεί να βοηθήσει να αξιολογηθεί η ανοσία στην COVID-19.

Το τεστ αντισωμάτων Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 της Roche πήρε έγκριση από το Food and Drug Administration (FDA) της Αμερικής και είναι διαθέσιμο στις αγορές που αποδέχονται τη σήμανση CE, ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε για χρήση και στη Μεγάλη Βρετανία.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ανατρέξετε στην ανακοίνωση της Roche, όπως μεταφορτώθηκε στον ιστότοπο του πρακτορείου ειδήσεων Reuters: http://pdf.reuters.com/htmlnews/htmlnews.asp?i=43059c3bf0e37541&u=urn:newsml:reuters.com:20200503:nGNE71pdqt

Το τεστ ανίχνευσης των αντισωμάτων Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 διενεργείται στον αναλυτή του Εργαστηρίου Cobas e 411.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το

Μικροβιολογικό Εργαστήριο – Χημείο Χρήστος Γ. Παμπακερίδης
Οδός Πάφου 13, Γραφείο 12, Alexandrian Tower
Λεμεσός

και στα τηλέφωνα 25560001 και 99672873.

Scroll Up